DJS

DJ boeken

Een Dj boeken is nooit makkelijk geweest. Wilt u een house Dj of toch liever een zingende skihut Dj, u kunt hiervoor bij ons terecht.

Drive-in Show

Een Dj huren met volledige drive-in show van een complete lichtshow tot het geluid alles zal perfect geregeld worden.

Ruim aanbod

Yorin Events staat bekend om het ruime aanbod van Dj's. Wij hebben een ruim aanbod van Dj's die allen hun sporen hebben gezet in hun eigen genre. Naast de commerciele Dj's bieden wij een scala aan onbekende deejays.

Hieronder vindt u een aanbod van onze Dj's.

Armin van Buuren is gelukkig en met een goede reden. Holding staat op nummer 2 in de prestigieuze openbaar gestemde DJ Top 100 en hij is een kei in het maken van diverse overgangen in trance.In 2005 heeft hij twee nieuwe belangrijke awards (Best Radio Show,en Best Compilation voor A State of Trance 2004 op de Miami Winter Music Conference Awards) ontvangen en een verbluffende nieuwe artiesten album uitgebracht vol rillingen.Armin van Buuren is geboren in Leiden, op 25 december 1976 naar een muzikale familie.Zijn vader was erg geïnteresseerd in muziekgenres zoals punk en elektronica. Dit om te ontsnappen van de stress van het dagelijks leven,terwijl zijn broer gitaar speelde.Armin van Buuren heeft passie voor muziek sinds een jonge leeftijd.Zijn rol als entertainer begon toen hij besloot een eigen record/uitgeverij te beginnen.

De grootste bron van inspiratie voor DJ Chuckie, ook bekend als Clyde Narain is zijn geboorteplaats.Hij is geboren in Paramaribo(Suriname) en vindt grotendeels de wortels van zijn muzikale passie daar vandaan.Hij groeide op in bijna alle soorten muziek uit het Caribische gebied.Zijn liefde voor elektronische muziek begon toen hij steeds meer naar Europa kwam op de leeftijd van zeven jaar.Dj Chuckie heeft zich blootgesteld aan de kunst van het DJ-ing op 14-jarige leeftijd door middel van zijn beste vriend.Zijn ondergrondse club hits zoals de ragga/hiphop gearomatiseerd "Partycrasher",brass band geïnspireerd "Drumz Caribbean" en "Latin-gevoel" maakte hem tot een begrip door de Nederlandse luisteraars. Zijn unieke manier van het mengen van allerlei genres van muziek, zoals hiphop, R&B, latin, disco, house, ragga, pop, rock, garage, jungle, electro in een energieke mix staan hem toe te spelen in uitverkochte zalen, zowel landelijke als internationaal.Hij heeft met de grootste namen in de dance scene op mega-events gestaan,zoals "Heineken Fast Forward", "Innercity", "Ambassador", "Pleasuredome", "Dance Valley".

DJ / producer Ericke heeft zich het laatste decennium aan de top van de Nederlandse housemuziek weten te krijgen. De ontvangst van "he Best House DJ award" 2005/2006 in Nederland bewijst: Erick zorgt voor goede muziek!. Naast zijn energieke en dansbare mix van grooves,is de belangrijkste reden van zijn populariteit zijn enthousiasme en charisma achter de draai tafel.Ericke's dj cariere begon in'86, toen hij begon met het creëren van een naam voor zichzelf in Amsterdam als hip-hop DJ.In'89 won hij de Dutch DMC Championship,en later dat jaar vertegenwoordigde hij Nederland in de World Finals in de Royal Albert Hall in Londen.In de daarop volgende jaren is zijn muziek veranderd en zijn ster bleef stijgen.In '95 lanceerde hij met de zaterdag-residency in Amsterdam's house tempel; de legendarische Roxy. Hij draaide de tafels rond op de Dance Valley "Sensation" in de Amsterdam Arena voor een menigte van 40.000, maar ook in kleine clubs zoals Panama in Amsterdam. Ericke richt zich niet alleen op de Nederlandse doelgroep, en heeft naamsbekendheid over de hele wereld, in clubs zoals Haoman 17 in Jerusalem, Amnesia in Ibiza, Crobar in Miami Beach en Turnmills in Londen. Alsof dat niet genoeg is, begon hij ook zijn eigen avond, EVE, waarvoor hij de gastheer is van David Morales, Deep Dish, Junior Sanchez, Yousef, Phats en Smalls en Felix da Housecat is geweest.

Roog begon met het kopen van cd platen op de leeftijd van zeven in de late jaren 1970. Doorheen de jaren 1980 begon hij te spelen op school partijen, verjaardagen en bruiloften. Aan het begin van de jaren 1990 was hij verliefd op house muziek, de muziek die hij hoorde tijdens clubbezoek Amsterdam legendarische clubs Roxy en It.Roog is afgestudeerd aan rechten, met een specialisatie in de Intellectuele Eigendom.Roog is als nr. 1 house DJ van Nederland gekozen voor drie jaar rechtstreeks door de Nederlandse tijdschrift Basic Groove,tot Nederlands meest populaire club DJ in 2004 door tijdschrift Nieuwe Revu en was de hoogst genoteerde house DJ in de Nederlandse DJ Award poll van 2003, 2004 en 2005. Met zijn broer Greg vormt hij Hardsoul, het internationaal succesvolle productie duo. Roog heeft een verbluffende gemiddelde van 225 optredens per jaar in en buiten Nederland. Roog speelde op sensation in de overgrote ajax voetbal stadion tot 40.000 mensen in 2001, die live werd uitgezonden door TMF en Radio 538 heeft tien cd's tot nu toe.

Gregor begon als klein kind klassieke piano te spelen en raakte gefascineerd door het nieuwe House geluid nadat hij The Royal House Can you party record had gehoord. Rond de leeftijd van veertien begon hij elektronische muziek te maken op de commodore Amiga van zijn vader.Samen met zijn jeugdvriend dj Ernst won hij een talenten prijs op de middelbare school en met het geld dat ze wonnen en andere leningen kochten zij hun eerste studio.Gregor's eerste plaat werd uitgebracht in 1994 via Outland Records in Amsterdam waarna er nog veel meer volgden.Vanaf dat moment begon Gregor zijn favoriete muziekstijlen Soul, Latin, Afro en Jazz met zijn eigen muziek te mengen.Gregor Salto staat bekend om zijn funky sets met veel Soul, Latin, Jazz, Disco en Afro gearomatiseerd House en andere beats. Hij speelde in steden als Moskou, Madrid en Milaan, en in de meeste Nederlandse clubs zoals: Escape, NOW WOW, Silly, The Matrix, Club NOA, Sinners, More, Paradiso, Hotel Arena, Stalker, Zebralounge, Paard van Troje Lichtfabriek, De Rechter , Winkel van Sinkel, Bloomingdale, BLM 9, Monza, Naturel, Lipton, Clinique Thalia Lounge, VakZuid, Off Corso en Las Palmas.

Tiësto's carrière wordt gekenmerkt door zowel nationale als internationale prestaties.Hij is de eerste Dj van de wereld die aan een solostadion evenement voor meer dan 25.000 personen kaartjes heeft verkocht met twee overnachtingen in een rij.Op 23 jarige leeftijd scoorde een hit met zijn single Traffic, de eerste instrumentale track te bereiken in de top spot in zijn geboorteland Nederland.Zijn remix van Delerium featuring Sarah McLachlan's stilte was de eerste house track die ooit werd uitgezonden op de radio overdag in Noord-Amerika, (het werd een internationale dansvloer volkslied die acht weken in de UK Top 10 chart heeft gestaan). Hij speelde live voor miljarden mensen in de parade van de atleten tijdens de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Maar ondanks zijn geweldig succes, Tiësto blijft geaard over zijn prestaties en houdt van het maken en afspelen van muziek.Dj Tiësto werd geboren in Nederland, en deelde graag muziek met andere mensen.Toen ik jonger was luisterde ik graag naar een radio show genaamd Soul Show, en Ben Liebrand's Mix radioprogramma, waar hij een remix maakt met verschillende tracks,toen dacht ik; "Dit wil dit doen!". De producties kwamen later,in 1995.In 1997 vormt Tiësto samen met Arny Bink, Black Hole Recordings, het label dat van start is gegaan met enorme geprezen Magie op het gebied van Sunrise, en Nyana mix compilaties.Het label groeide met zulke aangenomen proporties dat Tiësto in 2001 een sublabel startte, Magik Muzik.

Sidney begon als Dj in 1995 op de leeftijd van 14.In die tijd speelde hij voornamelijk R&B en HipHop tunes in de lokale clubs.In 1999 stapte hij over van stijl naar housemusic.In 2003 begon Sidney als Dj bij de Exxellent nachten op een van Hollands grootste club 'The Matrixx'.Daarnaast speelde hij bij clubs in het hele land.Sidney is ook erg druk bezig met het produceren en remixen.Zijn eerste release was Don&Johnson-Bring Dat Beat Back (digidance 2002).Zijn tweede release is een club banger genaamd "Sidney Samson-It's all funked up!" (Spinnin 'Records 2003) en de enorme clubhit 'Nobody Move'.Dit nummer staat hoog in de clubcharts!.U kunt luisteren naar een monster in de musicplayer. Met zijn groovy nieuwe sound Sidney is going to rock de clubs!

Dj Jean was één van de meest veelzijdige hip-hop DJ's in Nederland,toen hij gevangen raakte in het nieuwe house virus in de late 1980 jaren.Manfred Langer had net de legendarische iT in Amsterdam geopend en Jean gevraagd voor de overname van de vrijdagavond show in deze club.Madhouse werd geboren en groeide snel tot de heetste nacht club in Nederland, zo niet de wereld.Dj Jean's feilloze keuze van de tracks en zijn perfecte gevoel voor het publiek hebben vele dansvloeren aan een staat van extase gebracht.De serie van de IT-cd's die Jean en zijn collega Marcello hebben vrijgegeven was niet alleen de best verkochte CD serie van de jaren 1990,maar ook de definitieve doorbraak voor de house muziek in Nederland. De reputatie van zowel Jean en Madhouse groeide snel in de jaren 1990.Madhouse partijen in clubs zoals de Lexion, Matrixx en Escape waren allemaal grote successen.Als producent,heeft Jean heeft een aantal grote hits in zijn carrière gescoord, maar het wereldwijde succes was de lancering van The Launch astounded friends and foes alike.Miljoenen exemplaren van deze essentiële klassieker zijn verkocht over de hele wereld.Jean reist over de wereld en brengt enorme menigte om in een toestand van extase, uit Rusland,Duitsland,Engeland tot Zuid-Afrika en Suriname.Dankzij zijn succesvolle radio show op SLAM FM,heeft hij ook een naam verdiend onder de jongste generatie clubbers.Op 21 februari 2009,is Sportpaleis Ahoy verandert in één van de grootste clubs die Nederland ooit heeft gezien waar Dj Jean aan heeft deelgenomen. Dj Jean heeft zijn muziek over de hele wereld gespreid,over meer dan 20 landen,in elke club,elke festival,en op iedere gelegenheid die je kunt bedenken.

Vraagje: Wie Is Sander Kleinenberg? Het antwoord is simpel,maar de man achter dat is het niet. De Winter Music Conference kiezers heeft hem vernoemd als Europese DJ van het jaar 2006. Beroemdheden als Justin Timberlake en Janet Jackson bellen hem op voor remixes.Als of dat niet genoeg is, start hij zijn eigen record label "Little Mountain Recordings",en is hij de eerste Dj die hiervan DVD's uitbrengt. Dj Sander speelt de beste elektronische dansmuziek in de beste clubs en festivals wereldwijd.Zijn sets zijn internationaal bekend en in 2001 werd zijn Radio 1 Essential Mix verkozen tot het beste van het jaar.In 2006 had Sander een succesvolle lancering van zijn eigen mix 'This Is'.Over de hele wereld werd de mix een hit en heeft hij in diverse landen opgetreden, waaronder in Pacha Ibiza, Ministry of Sound in Londen, Panama in Amsterdam, rosse Crobar in Parijs en New York. Op de leeftijd van 15 begon Sander aan zijn eerste DJ zeggenschap in een kleine bar om de hoek van zijn huis. Toen hij 14 was,luisterde hij naar Mantronix,"herinnert hij zich".Ik was sterk beïnvloed door Amerikaanse en Britse dansmuziek.Remixes door Shep Pettibone,de mouw kunst uit "Jon ellybean" Benitez releases,lussen door Simon Harris, de film Beat Street en Depeche Mode concerten.Het was deze cocktail van invloeden die smaak gaven aan Sander hem en leidde naar het maken van eigen muziek.

Een muzikale ambassade in korte broek,een professionele Dj sinds zijn vroegere tienerjaren, een veteraan van de acid house en een kampioen van de techno.Carl Cox maakt de liefde van zijn werk uitzonderlijk waar.Noem maar op, Carl is er geweest en heeft èèn ding nooit uit zijn ooghoeken verloren: het afspelen van muziek, het breken van muziek, het verspreiden van de liefde, het leven vieren.In 1977 op de leeftijd van 15 had Carl een set draaitafels en begon als mobiele Dj. Disco was de muziek die hem het eerst interesseerde,maar door de vroege jaren'80 ging Cox over tot het afspelen van dezelfde muziek als andere jonge Londense Dj's zeldzame groofe,New York hiphop en electro.Carl's klassieke releases omvatten de 1995 mix cd,die zorgde voor de verkoop van meer dan 250.000 exemplaren.In 2005 bracht Carl zijn derde album uit,"The Second Sign".Dit zorgde voor veel opschudding in heel Europa en nummer 3 bereikte in Spanje op nationale kaart.Na de vorming van Intec Records in 1999, scoorde Carl een reeks van ondergrondse hits.Zijn missie was streven naar de verovering van de hele wereld en met Carl Cox Global radio show hebben de kijkcijfers zich bereikt tot 2 miljoen per weekend.