KINDERGROEPEN

Kindergroepen boeken

Kindergroepen boeken bij Yorin Events, Yorin Events betekent een erkend boekingskantoor.

Wij boeken alle bekende en minder bekende kindergroepen,zangers,zangeressen, shows en acts via onze eigen- of exclusieve management. U betaalt dus geen extra kosten voor bemiddeling, provisies of agentsfee.

terug naar artiesten

Djumbo

meer informatie

Djumbo

Leden: Lotte Prijs,Lindsy Schuman,Svenja van Beek
Geboorteland: Nederland
Jaren actief: 2004-heden

Djumbo werd door supermarktketen Jumbo in het leven geroepen als nieuwe promotiestunt van de supermarkt. Djumbo maakte haar echte debuut op de JumboFestatie 2004 en bij Fox Kids(Tegenwoordig Jetix).De eerste single van Djumbo heette ‘Hide and seek’. Ondersteund door een geweldige videoclip, bereikte deze single binnen enkele weken de top 10 van de Mega Top 100 en stond na 5 weken op nummer 5. Uiteindelijk heeft ‘Hide and seek’ 10 weken lang in de top 10 gestaan en is Djumbo uitgegroeid tot één van de meest populaire meidengroepen van Nederland. Mede hierdoor schitterden ze op evenementen als Holiday On Ice, Fox Kids Sinterklaasfeest, etc.Djumbo’s tweede single ‘Eyahe’ werd op 3 februari uitgebracht, wederom ondersteund door een fantastische videoclip, geregisseerd door TMF-Award-winnaar Peter van Eyndt.


Hoewel de drie meiden hun grootste passies delen, verschillen ze behoorlijk van karakter. Lindsy is een lief en behulpzaam meisje. Lijkt soms verlegen, maar laat absoluut niet over zich lopen. Lotte is open, eerlijk en wild... houdt veel van dieren en is zelf ook een podiumbeest. Svenja is erg sportief, leergierig en af en toe heel serieus. De favoriete artiesten van Djumbo zijn Britney Spears, Justin Timberlake, Black Eyed Peas en Beyoncé. Goede liedjes en stoere optredens. Maar uiteraard staan ze het liefst zelf op het podium...  

Lindsy: “Vroeger stond ik met een borstel in mijn hand voor de spiegel al mijn favoriete nummers te playbacken. Dan pakte ik stiekem de make-up van mijn moeder en deed mijn mooiste kleren aan. En dat vind ik allemaal nog steeds heel erg leuk. Met Djumbo optreden is elke keer weer spannend!”.


Lotte: “Ik word altijd vrolijk van muziek! Ik voel het in mijn hele lichaam en krijg meteen zin om te dansen. Ik heb altijd dansles gehad, o.a. jazzballet, hip-hop en streetdance. Het is fantastisch om nu met de hele zaal te zingen en te dansen!”.


Svenja: “Ik vind het heel erg leuk dat ik samen met twee vriendinnen in Djumbo zit. We kennen elkaar al een tijd en vertellen altijd alles. Het is geweldig om met z’n drieën op het podium te staan en samen een feestje te bouwen!”.

K3

meer informatie

K3

Leden: Karen Damen,Kristel Verbeke,Josje Huisman
Geboorteland: België
Jaren actief: 1998-heden

Op 23 maart 2009 maakt Kathleen bekend uit de vooral onder kinderen popluaire meidengroep K3 te stappen. Tijdens een persconferentie maakte Kathleen bekend dat ze stopt met K3. De blonde zangeres vormde samen met Kristel en Karen al meer dan tien jaar de zangroep K3. Tien jaar lang heb ik het beste van mijzelf gegeven en heb ik K3 met hart en ziel gedaan, maar mensen veranderen in tien jaar tijd'', aldus Kathleen. De groep vierde in 2008 nog haar 10-jarig bestaan met diverse concerten. De andere twee bandleden Kristel en Karen zijn van plan om door te gaan met K3. In de Belgische media circuleerden geruchten dat er een vervanger wordt gezocht, maar producent Studio 100 heeft hier nog geen mededelingen over gedaan.

2006 - 2003 Op 10 juni 2006 werd er een feest gegeven in Plopsaland. De meisjes mochten toen het K3-museum openen. Het museum geeft een overzicht van de carrière van K3. Er zijn interviews, kleding en stukken uit de films te bewonderen, waaronder de luchtscooters uit de film K3 en het Magische Medaillon. Ook de vele gouden en platina platen zijn er te zien.

Sinds maart 2003 hebben de meisjes bij de TROS op Z@ppelin hun eigen show: De wereld van K3, met veel muziek en interviews
In het voorjaar 2003 haalt K3 opnieuw volle zalen met de Studio 100-musical De 3 Biggetjes. Het nummer "Welkom" staat in een mum van tijd bovenaan de hitlijsten in Vlaanderen en Nederland.Een nieuwe zomer betekent uiteraard ook een nieuwe zomersingle voor de meisjes van K3. De zomerse hit Oya Lélé kent een enorm groot succes in Vlaanderen en Nederland. In Vlaanderen behaalt dit nummer na amper 14 dagen goud! In Nederland staat het nummer bovenaan de hitlijst. Begin september ligt de nieuwste full cd van K3 in de winkel.

2002 - 1999 In het voorjaar 2002 haalt K3 volle zalen met de Vlaamse versie van de Studio 100-musical Doornroosje. De hit Toveren uit de musical staat al snel nummer 1 in Vlaanderen en Nederland. Na dit avontuur stort K3 zich opnieuw op eigen shows. Van juni tot september 2002 toeren ze met hun Zomershow door Vlaanderen en Nederland. De show kent een ongezien succes, wordt verlengd van oktober 2002 tot januari 2003 en bereikt om en bij 300.000 toeschouwers. Begin september 2002 krijgen we nooit geziene taferelen bij de treintoer door Vlaanderen en Nederland met de voorstelling van de nieuwe K3 cd Verliefd. Deze haalt alleen al in voorverkoop 250.000 exemplaren. Het nummer Feest, uit datzelfde album, krijgt de Publieksprijs Radio 2 Zomerhit en de Tien om te Zien Award. Later volgen uit dit album Papapa en de titeltrack Verliefd.De zomer van 2001 is niet anders … De zomersingle Tele-Romeo staat meteen vijf weken lang op nummer 1 en wordt uiteindelijk bekroond met de Tien om te Zien-trofee. Nog voor de cd Tele-Romeo, oogst K3 massaal succes met hun allereerste Zomershow in het Casino Kursaal in Oostende. Als in november het album in Nederland verschijnt, stijgt het ook daar meteen naar de eerste plaats in de hitlijst. 2001 wordt afgesloten en 2002 begint met de Tele-Romeo Tour van K3, die ongeveer alle Belgische en Nederlandse grootsteden aandoet.Zomer 2000. Alle Kleuren, de opwarmer voor de nieuwe cd, treedt in de voetsporen van zijn voorgangers. De organisatoren van de Gordel vragen K3 om Het Gordellied in te zingen. Kort daarna is Heyah Mama voor het eerst te horen in Nederland en wordt Parels in een Afrikaans kleedje gestoken. Karen, Kristel en Kathleen weten van geen ophouden. Yippie Yippie, Leonardo en Oma’s Aan De Top volgen. Ondertussen verschijnt ook de limited edition van de cd Alle Kleuren,goed voor 170.000 exemplaren, en vijf keer platina. 
In Nederland veroveren zowel de cd’s Parels als Alle Kleuren goud. Eind september, na een maand lang op de eerste plaats te staan in de Album Top 100, krijgt Alle Kleuren platina.

In 1999 neemt de nog onbekende meisjesgroepje K3 deel aan de voorselectie voor het Belgische Songfestival. Het zou de start zijn van een in Vlaanderen nooit gezien succesverhaal. 
Hun debuutsingle Heyah Mama staat in de zomer van 1999 wekenlang onafgebroken in de hitparades. Heyah Mama is goed voor 50.000 verkochte exemplaren en levert drie keer goud op. Het nieuwe nummer, Yéké Yéké, kan Heyah Mama van de eerste plaats in de Vlaamse Top 10 verstoten. Hierna volgt een andere voltreffer van het trio, I Love You Baby. Zo verbreken ze het 33 jaar oude record van Will Tura, die in 1966 maar liefst 28 weken lang op de eerste plaats stond. Meer nog, K3 is de eerste groep die gelijktijdeig met drie nummers in die Vlaamse Top 10 staat.In oktober 1999 komt hun eerste cd Parels meteen binnen op 10 in de Ultratop. In februari 2000 volgt een limited edition van de cd. Kort daarna verschijnt de single Op Elkaar, een remix die ook onmiddellijk de Vlaamse Top 10 haalt. Hierdoor slaagt K3 erin meer dan een jaar lang onafgebroken in de hitlijst te staan.

KUS

meer informatie

KUS

Leden: Meike Hurts,Fleur Mignon,Anouk van Schie,Monique de Waal
Geboorteland: Nederland
Jaren actief: 2004-heden

Anouk, Fleur, Meike en Monique timmeren al enige jaren aan de weg als de succesvolste meidengroep van Nederland: KUS. Dat de meiden terug kunnen kijken op een paar turbulente jaren staat vast: een nummer 1 hit (Lekker Ding), een Gouden Award voor hun debuutalbum, een eigen TV serie op Nickelodeon (en uitgebracht op DVD), twee megahits van Kerstsingles waarbij KUS samenwerkt met o.a. René Froger, Chris en Vivienne (Nickelodeon). Maar de meiden crosten ook nog eens heel Nederland door met een eigen theatertour KUS Je Vrienden, die op DVD is verschenen en KUS zong de titelsong van de animatiefilm HAAIBAAI; ze kregen zelfs alle vier een stemrol aangeboden! Alsof dat nog niet genoeg is…? Zeker niet! De meiden én de fans willen meer KUS! Dus is het tijd voor nieuwe muziek en vooral veel hits. Het nieuwste album van KUS heet, hoe toepasselijk, KUS Voor Jou. Voor de fans en iedereen die van muziek en fun houdt! KUS Voor Jou is een vrolijk album geworden waarop kids (en papa’s en mama’s) heerlijk kunnen meezingen en -dansen. Natuurlijk is KUS ook dit seizoen weer in het theater te vinden met de theatertour KUS Voor Jou, met nieuwe en oude hits.

Theatertour KUS Voor Jou De eerste theatershow, Kus Je Vrienden, was een groot succes. Meike, Fleur, Anouk en Monique stonden wekelijks in uitverkochte theaters door heel Nederland. Begeleid door vier leuke dansers, maakten de meiden de gekste avonturen mee op het podium en zongen samen met het publiek de grootste KUS-hits. Helaas kwam er ook weer een einde aan het theaterseizoen. Maar KUS en de fans hebben zich zo vermaakt, dat een nieuwe theatershow gelukkig niet kon uitblijven. En dus zijn de meiden in het seizoen ‘07/’08 weer volop te zien in de landelijke theaters, ditmaal met een nóg spectaculairdere show, KUS Voor Jou! Voor details zie: www.kus.nl

Superster-The Battle in België en Nederland Op kidszender Nickelodeon was afgelopen jaar Superster-The Battle te zien. Talenten tussen de 9 en 15 jaar oud werden in dit programma uitgedaagd om hun kunsten op gebied van zang, dans en show te laten zien. De tien talenten werden beoordeeld door een jonge vakkundige jury. Anouk, Meike, Fleur en Monique van KUS begeleidden de kandidaten in de weg naar roem.